Einar madsen

Eftersyn af løftegrej og faldsikringsudstyr

Einar Madsen udfører års-eftersyn af løftegrej og faldsikringsudstyr, hos os i Rødovre eller vi kører ud hvor og når det passer dig, også i weekenden! Vores testvogn har eget værksted/lager, hvorfra vi kan lave diverse eftersyn, reparationer og trækprøver.

Sikkerhedseftersyn
Eftersyn, registrering, reparation, trækprøve og dokumentation Kæder efterses visuelt og opmåles for max. tilladelig slidprocent. Defekte komponenter udskiftes. Slynget trækprøves, inspiceres igen, og mærkes med eget nummer. Wirestropper, samt bløde stropper efterses visuelt. Donkrafte og taljer adskilles, repareres om nødvendigt, samles, tryk- & trækprøves og mærkes med eget nummer. Ethvert produkt kan leveres med mærkeskilt og fortløbende nummereret. Nummerpladen kan være i rustfri stål og indeholde: WLL. type og mærkenummer, samt kundens egne ønsker fx vognnummer. Ved større mængder af materiel, kan der gratis træffes aftale om årligt / lovpligtigt eftersyns indkaldelse

Lovpligtigt eftersyn af Tirak, Blocstop & Minifor

Einar Madsen ApS er fra TRACTEL AB certificeret og akkrediteret til at udføre lovpligtige tekniske eftersyn og service på TIRAK, BLOCSTOP og MINIFOR. 

Certifikater
Vi udsteder og leverer værkcertifikater, eftersynscertifikater og prøvecertifikater efter opgave  

Afprøvning
Vi kontrollerer og afprøver løftemateriel, dynamometre, sikkerhedsmateriel og stiger.

Efter ethvert eftersyn, så grundigt det end måtte være, er der altid en mulighed for skjulte fejl, derfor slutter vi altid af med en fysisk afprøvning, når vi efterser løftemateriel. Dynamometre afprøves og sammenlignes med et reference dynamometer. Faldtaljer efterses og droptestes.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender kun cookies til funktioner på siden, for at forbedre din brugeroplevese.