Dynasafe HF32

Dynasafe HF32

Dynasafe HF32 universal vægtbegrænser

Dynasafe vægtbegrænser, universal modellen er en mekanisk indretning, der er designet specielt til eksisterende overliggende talje- og kransystemer, hvor den døde ende af løftewiren er monteret  i ophænget.
Her sættes HF32 på wireenden og forbindes HF32 direkte ind i kredsløbet til OP funktionen på løftesystemet.

Tryk her for at blive kontaktet af vores konsulent
 
Vare nr Max kapacitet Wiredia. mm Højde mm Bredde mm Nøjagtighed Temperatur område

HF32

5 - 16 150 70 220Vac/5A ±5% -20° til 60°C

 

Det er en enkelt konstruktion med en switch for at tillade en hvis dynamisk effekt, og når den er justeret korrekt, vil den forhindre en overbelastnings situation i løftesystemet.

Kontaktpunktet giver et signal som brugeren kan benytte til de aktuelle behov, fx vægtbegrænsning i løftesystemer, for at begrænse hastigheden som en funktion af belastningen.

Denne universal vejecelle er anbefalet for dens simple funktion og dens hurtige monterings måde. Beskyttelsesklasse IP40.

Virkemåde:
Vejecellen virker ved bevægelsen i metallet inden for dets elastiske grænse. Denne bevægelse påvirker en justerbar switch og giver et "tændt eller slukket" signal.

Positionen af den justerbare nøgle bestemmer belastningsområdet. Det centrale monteringsbeslag passer til wire fra ø 5 til ø 16 mm.

Den kraft som wiren tilfører vejecellen "deformerer" cellens krop, og afhængig af hvor nøglen er placeret bestemmes vejecellens kapacitet, så påvirkningen på mikroswitchen kan justeres.

Mikroswitchen forbindes ind i OP funktionens kredsløb, for at forhindre at en overbelastning opstår.

Ny
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender kun cookies til funktioner på siden, for at forbedre din brugeroplevese.