SPecialopgaver

Har du en helt specielt produkt, som du gerne vil have produceret i god kvalitet?

Uanset hvilket behov du har, kan vi tilbyde specialfremstillinger ud fra dine ønsker og behov til det færdige produkt. Hos Einar Madsen kan vi også være behjælpelige med vejledning til dit projekt så det kan blive den rigtige løsning. Du kan bl.a. se vores arbejde til andre projekter, hvor vi har stået for deres specialopgaver. Vi står gerne for din næste fremstilling! Kontakt os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan finde din løsning.

Nye stålwirer til rigningen

En tilfreds kunde har sende disse flotte billeder af sine skibe. Vi har fremstillet nye stålwirer til rigningen.
Vi har tilpasset dem, efter de gamle wirer fra kunden.

Hos Einar Madsen laver wirer efter dine mål, ønsker og behov.

Kontakt os hvis du vil vide mere på tel. 36 41 19 66 Eller kom ind og besøg os på H.J. Holst Vej 24 i Rødovre.

Slædehundepatruljen Sirius

Slædehundepatruljen Sirius

Sirius patruljens arbejde bygger på de traditionelle og vel afprøvede metoder for den der rejser med hundeslæde i Arktis. Vores bidrag fra JMA er udviklingen af en ny type Nome.

Patruljens arbejde

Sirius patruljens arbejde bygger på de traditionelle og vel afprøvede metoder for den der rejser med hundeslæde i Arktis. Og alligevel er der en rivende udvikling, også på dette område. For hver ny overgang af SIRIUS fupper der ser på vores håndværk med friske øjne, tilføres patruljen ofte små; men væsentlige forbedringer. Det er blandt andet dette der er med til at gøre SIRIUS til verdens bedste - og eneste - slædepatrulje.

Vores bidrag fra JMA er udviklingen af en ny type Nome. En nome der kombinerer stålwirens styrke med tovets bløde overflade, så hundepoterne ikke bliver beskadiget af skaglerne. Hundepoterne skal klare det væsentlige nemlig is, sne og det seje træk af hundeslæderne og ikke kæmpe mod skaglerne. Og så går skaglerne ikke lige over, hvis vapperne skulle få lyst til at tygge i dem. 

Hamaløverne på Nationalmuseet

Specialesyede løftestropper fremstillet specifikt til Hamaløven.

Vi hos Einar Madsen blev kontaktet af National museet, som på daværende tidspunkt opbevarede Hamaløverne, som skulle flyttes til Syrien. Ovenover ses et billede af en af løverne.

Birgit Sørensen fra National Museet har skrevet en lille udtalelse af os. Desværre er billedet af dårlig kvalitet, men hvis man læser den midterste frase, ser man glæden af et job udført hos Einar Madsen.

stor kranblok

Kundens problem
Vi modtager en forespørgsel af en kunde, som på daværende tidspunkt havde meget besvær med en for stor kranblok. Det tager oceaner af tid af montere den af og på, fordi den er så stor og ikke nem håndterbar. Deres originale kranblok er altså for stor og ønsker en løsning hvorpå at kranblokken kan blive siddende, når kranen skal pakkes sammen.

Vores løsning hos Einar Madsen ApS
Vi tager opgaven på vores skuldre, som med alle andre typer af specielle opgaver og forsøger at løse den. I samarbejde med vores kunde fremstillede vi JMA Wireblok - Hvor profilen på blokken er nøje tilpasset i det eksisterende frirum på den sammenfoldede kranarm. Wireblokken er husvot og kan skæres, så wireparterne passer til de enkelte løfteopgaver.

Blokken blev fremstillet med standard wireskiver, så reservedele kan leveres uden problemer.

Special syet vugge til heste transport til Falcks dyreambulance

Her kan du se en række eksempler af brug af disse produkter.

Billede 1: Ko i bærestykke i treben

Billede 2: Slæbe stykke til evakuering af dyr

Billede 3: Ko gøres klar til at blive slæbt

Billede 4: Special syet slæbe stykke

specialfremstillet

Trapez-lysekrone

Ud fra kundens design er der specialfremstillet lysekrone

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender kun cookies til funktioner på siden, for at forbedre din brugeroplevese.