Tilbehør

Frølår / wireklemmer 1-5mm wire Wirespændeklemmer ”frølår” anvendes til udskiftning af wirer og kabler, fremtræk af wirer og kabler, montering af transportbånd etc. Må ikke benyttes til løft og hejs. Let at af- og påmontere. Fremstillet af stål med hærdede og riflede kæber. Arbejder efter princippet: Større træk = fastere greb.
Frølår / wireklemmer 3-9mm wire.  Wirespændeklemmer ”frølår” anvendes til udskiftning af wirer og kabler, fremtræk af wirer og kabler, montering af transportbånd etc.Må ikke benyttes til løft og hejs. Let at af- og påmontere. Fremstillet af stål med hærdede og riflede kæber. Arbejder efter princippet: Større træk = fastere greb.
Frølår / wireklemmer 4-12mm wire Wirespændeklemmer ”frølår” anvendes til udskiftning af wirer og kabler, fremtræk af wirer og kabler, montering af transportbånd etc.Må ikke benyttes til løft og hejs. Let at af- og påmontere. Fremstillet af stål med hærdede og riflede kæber. Arbejder efter princippet: Større træk = fastere greb.
Frølår / wireklemmer 6-18mm wire Wirespændeklemmer ”frølår” anvendes til udskiftning af wirer og kabler, fremtræk af wirer og kabler, montering af transportbånd etc.Må ikke benyttes til løft og hejs. Let at af- og påmontere. Fremstillet af stål med hærdede og riflede kæber. Arbejder efter princippet: Større træk = fastere greb.
Frølår / wireklemmer 10-28mm wire Wirespændeklemmer ”frølår” anvendes til udskiftning af wirer og kabler, fremtræk af wirer og kabler, montering af transportbånd etc. Må ikke benyttes til løft og hejs. Let at af- og påmontere. Fremstillet af stål med hærdede og riflede kæber. Arbejder efter princippet: Større træk = fastere greb.
Frølår / wireklemmer 20-40mm wire  Wirespændeklemmer ”frølår” anvendes til udskiftning af wirer og kabler, fremtræk af wirer og kabler, montering af transportbånd etc.Må ikke benyttes til løft og hejs. Let at af- og påmontere. Fremstillet af stål med hærdede og riflede kæber. Arbejder efter princippet: Større træk = fastere greb.
Wiresaks 16 mm Wiresaks til at klippe wire op til 16 mm.Til tykkere dimensioner leveres wirecuttere eller hydrauliske cuttere Vægt: 0.3 kg 
Wiresaks 16 mm - 1.5 kg  Wiresaks til at klippe wire op til 16 mm.Til tykkere dimensioner leveres wirecuttere eller hydrauliske cuttere Vægt: 1.5 kg 
Wiresaks 16 mm - 2.8 kg  Wiresaks til at klippe wire op til 16mmTil tykkere dimensioner leveres wirecuttere eller hydrauliske cuttere Vægt: 2.8 kg
Wiresaks 16 mm Wiresaks til at klippe wire op til 16 mm. Til tykkere dimensioner leveres wirecuttere eller hydrauliske cuttere Vægt: 3.6 kg
Pressetang Bruges til at presse kabler samme med. Til den professionelle bruger. Kapacitet: 1,5 - 5 mm.  Vægt: 2.8 kg
Pressetang Bruges til at presse kabler samme med. Til den professionelle bruger. Kapacitet: 1 - 3,5 mm.  Vægt: 1.1 kg
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender kun cookies til funktioner på siden, for at forbedre din brugeroplevese.